Događaji

SEMINAR

Pametni trening / Programiranje / predavanje

Unutar mjeseca redovito radimo radionice, izazove i događaje koji te mogu osvjestiti, naučiti ili jednostavno usmijeriti prema boljem shvaćanju pojedinog područja anatomije, fiziologije, lifestyla ili jednostavno kako se bolje kretati kroz pojedine teme pokreta.

Svakog prvog u mjesecu raspored je objavljen i sudjelovanje je svakako poželjno jer sve to radimo da bi ti bio bolji u treningu i shvaćanju istoga

Više
BIOMEEHANIČKA ANALIZA

Testiranje vlastitih zglobnih sustava u svim potrebnim ravninama i vanjskim podražajima.

Info : 091 4848884

Biomehanička anatomska analiza tijela je pristup proučavanju strukture i funkcije ljudskog tijela, uz poseban naglasak na mehaničkim aspektima pokreta. Ova analiza kombinira biomehaničke principe s anatomskim informacijama kako bi se dobilo dublje razumijevanje kako tijelo obavlja različite aktivnosti. Cilj je identificirati biomehaničke čimbenike koji utječu na pokret, poput položaja zglobova, mišićne aktivacije i distribucije opterećenja. Time se može pridonijeti optimizaciji sportskog treninga, rehabilitaciji ili poboljšanju učinkovitosti pokreta.

Više
PROGRAM/ @osobnitrening

Core / Stabilnost sustava

Ovaj program individualno treninga prilagođen je kao mini edukacija i korekcija postojećih respiratornih ili stabilizacijskih mehanizama. Sastoji se od 10 trening i cijena je 300 Eura.

U programu možete očekivati poboljšanje stabilnosti kroz stup kralježnice a i svakodnevna olakšanja u aktivnostima.

za više informacija 0914848884

Više
PROGRAM/  @osobnitrening

Spinalna snaga  – kralježnica

Dobrodošli u naš program “Spinalna Snaga: Put prema snažnijem, zdravijem životu”. Ovaj osobni fitness program fokusiran je na popravak, izgradnju i razvoj vaše kralježnice kako biste postigli optimalno zdravlje leđa.

NAkon testiranja pristupit će vam s pažnjom i stručnošću kako bismo identificirali vaše jedinstvene potrebe i ciljeve. Kroz preciznu biomehaničku analizu, prilagodit ćemo vježbe koje su posebno usmjerene na jačanje mišića oko kralježnice, poboljšanje držanja i povećanje fleksibilnosti.

Ovaj program nije samo o prevenciji ozljeda, već i o poticanju vaše tijelo na postizanje svojeg maksimalnog potencijala. Bilo da se borite s bolovima u leđima ili želite proaktivno ulagati u svoje zdravlje, “Spinalna Snaga” pružit će vam individualiziran pristup kako biste postigli dugotrajan rezultat.

Pridružite nam se na putovanju prema snažnijem, zdravijem životu s našim programom “Spinalna Snaga”. Vaša kralježnica zaslužuje najbolju njegu, a mi smo ovdje da vam pomognemo ostvariti vaše fitness ciljeve.

Više
PROGRAM  MRŠAVLJENJA

Foodology / Prehrana / TRENING

Dobrodošli u naš edukativni program “NutriZnanje: Put prema uravnoteženoj prehrani i zdravom životu”. Ovaj program osobnog treninga usredotočen je na pružanje temeljitog razumijevanja o pravilnoj prehrani i njenoj ulozi u vašem općem zdravlju.

Naš tim trenera vodi vas kroz prilagođen plan prehrane, uzimajući u obzir vaše prehrambene potrebe, ciljeve i eventualne izazove. Kroz edukativne sesije, naučit ćete o važnosti ravnoteže nutrijenata, pravilnom odabiru namirnica te kako stvoriti održive prehrambene navike.

“NutriZnanje” nije samo program o gubitku kilograma; to je investicija u vaše opće blagostanje. Bez obzira želite li povećati energiju, poboljšati sportske rezultate ili jednostavno postići dugoročno zdravlje, naš edukativni pristup prehrani pružit će vam ključne informacije i podršku koja vam je potrebna.

Pridružite nam se na putovanju prema uravnoteženoj prehrani i zdravom životu s programom “NutriZnanje”. Vaša prehrana je ključna za vaše dobrostanje, a mi smo ovdje kako bismo vam pružili znanje i vještine potrebne za postizanje trajnih pozitivnih promjena.

Više
EVENT

Lift off

Ovim događajom želimo ponuditi našim članovima priliku da pronađu svoje granice u sigurnim i kontroliranim uvijetima.

Više
EVENT

PLANINARENJA

Redovittim eventima planinarimo i uz dobru zabavu i društvo obilazimo popularne staze i planinarske domove.

Doborodošli u našu zajednicu

Više
FITNESS KAMPOVI

Kamp LOŠINJ

TERMINI: 6 mj. i 9 mj.

U kampu Trasorka čeka vas pustolovina potpune izoliranosti i prirodne divljine. Privatne plaže, trenieri koji dnevno x2 vode treninge, vrhunska hrana i uz sve to nebo samo za tebe

Kamp traje 7 dana i uskoro će biti više informacija

Više informacija ili pitanja na 098 133 6708 / milicevic.ivan@hotmail.com

VIDEO
FITNESS KAMPOVI

Kamp LASTOVO

Ovaj romantični kamp ispunjen suncem, treningom i fantastičnim društvom, posjetiti ćemo u našem nacionalnom parku prirode Lastovo. Kuća u kojoj imamo 7 noćenja sa punim pansionom nalazi se na samom rtu Zaklopilice. Uz objekat na raspolaganju nam je puna ratna sprema za trening. NPR. Unutarnji i vanjski prostor za trening, ergometri, supovi, kajaci, šipke i utezi, lopte i još puno drugih rekvizita. Uz sve to očekuje nas fantastični domaćin Ivan koji će nam kroz specifičan ritam prikazat Lastovo u najboljem sjaju. Sudionici kampa će biti iz tri velika grada Beograd, Split i Zagreb

Dodatni troškovi: Put do Lastova

Broj mjesta je ograničen na 7 osoba

Više informacija ili pitanja na 098 133 6708 / milicevic.ivan@hotmail.com

VIDEO