Funkcionalni fitness centar

Poboljšajte kvalitetu života na učinkovitim treninzima uz podršku zabavne zajednice.

EliteFit filozofija

Stručnost, briga za zdravlje i fantastična ekipa

EliteFit je prvi funkcionalni centar u Hrvatskoj i svakodnevno se susrećemo s neizbježnim pitanjem: “Što je to funkcionalni centar?”

Ukratko, to je mjesto gdje možete vježbati u skladu sa svojim mogućnostima, ali ih neprestano i poboljšavati. Naši treneri imaju individualan pristup, no radite u grupama uz potporu drugih članova s dozom zdravog natjecateljskog duha. Treninzi su raznovrsni i maštoviti, no uvijek pomno planirani i osmišljeni.

U EliteFit funkcionalnom centru jednostavno ćete postati – bolji. Naravno, najbolje bi bilo da dođete i sami iskusite sve što smo naveli.

EliteFit metodika

Kontrolirani, napredak bez ozljeda kroz planirane treninge

Vježbanje u našem centru zasniva se na discipliniranom grupnom ili individualnom radu. Članovi se klasificiraju po vlastitom izboru, ali i po kvaliteti i sigurnosti izvođenja vježbi prema ocjeni trenera. Imamo običaj ukazati Vam na vaše mane ili nedostatke, ali samo zato što se nadamo kako ćemo zajedno raditi na njima.

Svaki trening je vođen od strane trenera, a vaše je samo da se koncentrirate i olakšate mu posao svojim trudom. Koristimo i radimo vježbe iz različitih plemenitih sportova što su atletika, gimnastika, weightlifting, veslanje i girevoj. Vježbe opće fizičke pripreme i sve druge vježbe koje smatramo korisnima često se mogu naći na rasporedu.

Ciljevi su nam razvoj glavnih tjelesnih osobina: snaga, jakost, kondicija, fleksibilnost, brzinska izdržljivost, koordinacija i sposobnost tijela.

Dođite na besplatni probni trening.
Upoznajte trenere i druge članove.
Postanite dio zajednice.

EliteFit Zajednica

Motivirajte se uz pomoć fantastične ekipe

Postotak redovito aktivnih članova u odnosu na ukupni broj upisanih u EliteFitu je preko deset puta veći od europskog prosjeka. Morali smo se malo pohvaliti, no iza ovog pomalo suhoparnog podatka skriva se jedna predivna priča: EliteFit ekipa.

Kao u legendarnom kafiću “Uzdravlje”, i ovdje će svatko znati kako se zovete. Ugodno ćete se iznenaditi kad otkrijete koliko je motivirajuće vježbati uz ljude kojima je drago što vas vide i uvijek su spremni pomoći vam – i kojima je podjednako slatko natjecati se s vama iz treninga u trening, prijateljski i bez zavisti. Pogledajte kako su izgledali naši susreti, natjecanja i tulumi – i sljedeći put nam se pridružite!.