NOVO ELITE FIT ISKUSTVO

ŠTO JE ONLINE TRENING?

Zbog ubrzanog stila života i čestog nedostatka vremena online trening je sve više u porastu, što ste vjerovatno imali prilike i čuti. Način funkcioniranja online treninga ima svojih prednosti i mana, nakon revidiranja i testiranja svih faktora odlučili smo ponuditi novo online iskustvo u ELITE FIT centru.

Prehrana

80%

Napredak

85%

Personalizacija

65%

To nije ništa više nego novi način suradnje, ovo nije usluga, ovo zahtjeva obostrani pristanak. Online trening je oblik suradnje na daljinu ostvarujući ciljeve bez izravnog kontakta sa trenerom.

Savršen je za rekreativce i početnike koji si prije svega žele olakšati proces filtriranja manje kvalitetnih informacija i dezinformacija, te na taj način postigli svoje rezultate uz znatno smanjenje rizika od ozljede ili štetnih posljedica za zdravlje.

Svoje znanje i dugogodišnje iskustvo pretočili smo u dizajnirani za svakog ponaosob personalizirani program treninga. Najčešće želje i ciljevi su dobitak mišićne mase ili definiranje, redukcija tjelesne mase ili gubitak masnog tkiva itd. Sve ove želje su sporedna stvar ako narušite svoje vlastito zdravlje. Ono na što smo mi stavili fokus jest pravilan pokret, te izvođenjem pravilnog pokreta dobivamo sve ostalo po inerciji a to je i ono najbitnije bolje zdravlje i opće stanje organizma.

Facebook, Viber, Whatsapp, E-mail..) za razliku od privatnih treninga  1 na 1 gdje klijent dobije sat treninga a nakon toga komunikacija prestaje.

  • Svakodnevna dostupnost klijentu
  • Online trening je idealan za one koji si žele osigurati fleksibilnost i nisu u mogućnosti trenirati sa trenerom uživo 1 na 1
  • Želite trenirati a nemate teretanu u blizini?
  • Trening od kuće
  • Online trening je puno jeftiniji od privatnih treninga

Nedostatak je jedino u tome što trener ne može korekcijom izravno utjecati i kontrolirati pravilano izvođenje vježbi što nadoknađujemo tako da nam povratno šaljete snimljene izvedbe svojih vježbi.

Početak ONLINE treninga započinje upitnikom, fotografiranjem i mjerenjem po zadanim tjelesnim točkama, kako bi mogli bilježiti napredak. Sve informacije su strogo povjerljive i diskretne.

Kontaktiraj nas!Kontaktiraj nas!